Välkommen till min hemsida!

Jag drev för över ett decennium sedan flertalet bloggar på Aftonbladet.se och Expressen.se men dessa blev nedstängda till slut. Nu ca. 13 år senare såg jag häromkvällen att mitt namn som .se domän fanns ledigt så jag slog till direkt. Det kan vara bra att ha en personlig blogg där jag kan skriva av mig och tycka fritt om samtiden och framtiden. Jag kommer även dela intressanta videoklipp som känns väldigt relevanta i samtiden.

Jag är i grunden en fritänkande frihetsälskare som gärna ser mig som en altruist i mångt och mycket. Jag är kritisk till globaliseringen och deras förespråkare - ofta oligarker med mycket makt och pengar. T.ex har jag demonstrerat på plats mot Bilderberggruppen i flertalet länder när dom hållit sin årliga konferens dit bara toppen av pyramiden är inbjuden. Man får aldrig reda på exakt vad som diskuteras därinne då alla bär munkavle om vad som sagts på dessa möten. När man konfronterar deltagarna svarar dom nästintill identiskt på ett inövat mantra och väldigt få gånger får man fram nåt anmärkningsvärt. Men bara att topparna inom näringsliv träffar de "folkvalda" politikerna bakom låsta dörrar och en järnring av inhemsk polis säger ju en hel del om läget i världen och om lämpligheten i denna typ av forum. Varför kan man inte diskutera i öppet forum om man nu inte diskuterar nåt ögonbrynshöjande?

Vidare så har jag varit politiker dock i väldigt liten skala och aldrig i några finare korridorer. Först med Partiet De Fria som jag grundade tillsammans med två andra; Peter och Andreas. Därefter drog jag igång Enade Sverige i ett försök att ensam belysa frågor som annars tystas ned i etern. Sen det som ledde mig till att lägga ner Enade Sverige var en man vid namn Ulf Bejerstrand vars YouTubekanal jag följde i ca 1års tid. Ulf är en väldigt empatisk och skön snubbe som säger vad han tycker men som respekterar andras åsikter även om dom går stick i stäv med hans egna. Jag kände ganska direkt att här har vi en guldkille att följa närmre och kanske rent av verka ihop med. Efter att ha pratat lite under våren och sommaren 2021 blev jag övertygad om att direktdemokrati dvs att folket får bestämma genom omröstningar är rätt väg att gå. Även om det kommer gå trögt i början. Men så är det ju med allt. Så det är bara köra!

Jag kommer skriva mer framledes om Knapptryckarna och partiet som helhet.

På återseende!
2021-09-10 // Bosse Jonsson