Knapptryckarna en rörelse på frammarsch!

( I bild Ulf Bejerstrand grundare av Knapptryckarna)
Rörelsen grundades av musikern och event managern Ulf Bejerstrand med vapendragaren Lars Jahnson under våren 2021. Knapptryckarna som är dess namn håller på att bilda en förening som en grundstomme för det politiska parti som komma skall. Ett parti för alla som är röstberättigade eftersom partiet verkligen bara har en enda fråga som är att ge makten till folket.

Sakfrågor som i det nuvarande systemet bestäms och beslutas av 349st riksdagsledamöter i den representativa demokratin skall nu alltså få bestämmas av folket som avgör via omröstningar på direktdemokratiskt manér. Så det finns alltså inget partiprogram att försvara eller debattera kring och alla har exakt lika stort inflytande att forma Sveriges framtid. Knapptryckarna är verkligen en idé vars tid är kommen och jag är en av många som ser fram emot att få vara med och påverka genom att lägga min röst i de sakfrågor som kommer presenteras för oss. Dess medlemmar kommer kunna lägga förslag på sakfrågor som helheten sedan får rösta om. Utöver detta kommer Knapptryckarna låta folket rösta i samma frågor som riksdagen behandlar - då blir det tydligt för vilka riksdagsledamöterna verkligen verkar för. I de frågor som Knapptryckarna publicerat på Facebook så framgår det tydligt att folket vill rakt motsatt än riksdagen i mångt och mycket - för att inte säga i alla frågor i princip. Det är anmärkningsvärt hur de som sägs vara folkvalda - hur lite dom företräder folkets röst. 
241091426_277057697693484_8454025046804239731_njpg
Folkets Röst är en sak för sig i detta. Folkets Röst är alltså namnet på det valsamverkansparti vari flertalet partier valt att ingå. Och fler partier är på gång att ansluta sig, partier som ej ännu finns med i riksdagen men som insett fördelen av samarbete. Partier som vill samarbeta för att kringgå den odemokratiska 4%spärren som råder. Denna 4%spärr är i mitt tycke inte där av en slump - nej den verkar mer som en bromsklots för att folket inte skall bli politiskt intresserade och engagerade. Med Folkets Röst så vågar väljarna helt plötsligt rösta på sitt favoritparti utanför riksdagen - istället för att som tidigare val bara lägga sin röst på det minst dåliga alternativet. För Folkets Röst kommer ha väldigt goda chanser att ta sig hela vägen in till riksdagen genom detta samarbete. För en tid sedan avslutade jag även mitt egna politiska parti Enade Sverige för att istället verka för Knapptryckarna som är ett av partierna i Folkets Röst.  

Missa inte Ulf Bejerstrands direktsändningar på Facebook & YouTube där han pratar mer om detta och mycket annat spännande i samtiden som pågår i samhället vi alla är en del av. Jag kommer hädanefter publicera alla Ulfs sändningar i efterhand här på hemsidan för att på så sätt få hans kanal att växa ytterligare. Glöm inte att trycka på prenumerera knappen och tumme upp inne på Ulfs kanal det hjälper kanalen oerhört mycket i YouTubes algoritmer.

På återseende!

2021-09-10 // Bosse Jonsson